Buiter Beton Agrarisch

Roosters leggen

Kapotte of versleten roosters in een ligboxenstal zijn een drama voor de melk,-
vleesveehouderij.

Indien ze zo versleten zijn dat er een koe doorheen zakt is wel het slechtste scenario. Afgezien van het werk om het dier er weer uit te krijgen is het meestal noodzaak om het dier af te voeren.
Ook gladde roosters zijn een drama, de koeien lopen voorzichtig en voelen zich niet prettig om maar niet te spreken van het uitblijven van tochtigheid.
Allemaal aspecten die invloed hebben op de groei c.q. melkgift, dus op de opbrengst.

Buiter beton uit Balkbrug is al jaren gespecialiseerd in het vervangen van roosters in bestaande stallen zonder dat de bedrijfsvoering hier hinder van ondervindt.

Het werk wordt uitgevoerd met en in overleg met de veehouder.

Een uur nadat het laatste rooster is gelegd mogen deze weer belopen worden door het vee en wat ook zeer belangrijk is; Er wordt over de oude roosters gereden en beslist niet over de nieuwe, wat een perfect resultaat oplevert en waar eventueel probleemloos een mestschuif overheen kan.
Per stal wordt bekeken wat de mogelijkheden voor renovatie zijn en wordt aan de hand daarvan een offerte gemaakt.

De roosters die gebruikt worden voldoen aan de normen voor huisvesting vee en zijn  voorzien van het Komo Keurmerk en ze hebben een fabrieksgarantie van 10 jaar. Kortom: Een oude roostervloer in een bestaand gebouw kan weer vervangen worden om zo weer een veilige huisvesting voor het vee te vormen.

Eén telefoontje naar Buiter Beton is voldoende om geheel vrijblijvend een advies en een offerte te krijgen.

Tevens geven wij dan een indicatie van het aantal uren waarvan wij denken dat het zal gaan vergen.